Ads Here

Saturday, 12 October 2019

Sudah Bosan Dengan Hiasan Dalaman Rumah Yang Sudah Nampak “LAMA”?

Sudah Bosan Dengan Hiasan Dalaman Rumah Yang Sudah Nampak “LAMA”?

MAHUKAN HIASAN YANG LEBIH SEGAR, MODEN & TERKINI? TAPI….. BAJET TAK BERAPA NAK ADA?

MARI SAYA TUNJUKKAN ANDA CARA..
BAGAIMANA ANDA BOLEH MENGHIAS RUMAH ANDA SEPERTI “JURUHIAS PROFESIONAL”, TANPA PERLU KELUARKAN BELANJA YANG BESAR!


Assalamualaikum dan salam sejahtera pemilik kediaman yang saya hormati,
Bila masuk bab nak menghias rumah ini… kadang-kadang memang memeningkan! Lebih-lebih lagi, jika rumah kita tu dah ada terlampau banyak barang! Nak dibuang.. sayang pula! kalau tak buang.. rumah jadi sempit pula!
Itu belum masuk bab nak cat dinding! Nak cat warna apa? Nak warna garang ke? Lembut ke? Nak ada corak-corak ke? Ke.. nak pasang wallpaper je?
Haish!.. Macam-macam pilihan yang ada! Sampai pening nak buat keputusan!
Apa yang lagi memeningkan.. bajet pun tak berapa nak “ada” sangat!

Rilekssss! Usah Pening-Pening!  Biar Saya Bantu!

Nak tau macam mana caranya????

semuanya ada dalam ebook dekorasi bajet ini


8 Sebab Anda Perlukan Ebook Ini!

 1. Anda perlukan inspirasi. jadi, saya sudah kumpulkan 77 inspirasi dekorasi cara jimat . Kini, anda tinggal pilih sahaja. Hendak praktikkan kesemuanya pun boleh. Tiada masalah, ebook anda, cara anda.
  .
 2. Anda pernah dengar pepatah, ”your junk is my treasure.” Apa yang nampak buruk di mata orang lain, bernilai bagi kita. Guna cara ___________ dan dapat duit. Kemudian, masukkan duit tersebut ke dalam ‘Tabung Bajet’ anda.
  .
 3. 3 in 1, 3 +1 apa tu, matematik? Bukan, ini adalah teknik bagi kediaman yang mempunyai ruang yang kecil dan sederhana luas.
  .
 4. Anda perlukan magik yang mengaburi mata tetamu,iaitu ‘Tutup’ dan ‘Bungkus’? Seram je bunyinya. Apa bendanya itu? Teknik ini sesuai jika anda suka menjemput rakan-rakan ke rumah dan mengadakan majlis.
  .
 5. Anda perlu ubah __________ sahaja, secara serta merta, ruangan tersebut akan menjadi suasana baru yang sangat ceria dan menyegarkan. Ubah apa? Jawapannya ada di dalam ebook ini!
  .
 6. Anda perlukan satu sistem yang terbukti berkesan dan telah digunakan sejak dari zaman dulu lagi. Tetapi, kini, ia sudah semakin pupus dan tidak ramai yang tahu mengenainya. ianya adalahsistem ____________.
  .
 7. Anda mahu tahu dimana tempat membeli perabot dan barang hiasan dalaman dengan harga murah dan berpatutan. Saya tunjukkan anda sembilan tempat di dalam ebook ini!
  .
 8. Dekorasi gunakan apa yang ada ditangan. Dekorasi tanpa kos! Oklah, kosnya ialah sedikit sentuhan kreativiti dan keluar peluh sahaja. Ingin tahu?
nak tau kat mana boleh dapat e book ini?? klik je link ni:

https://tinyurl.com/y5kqa26x


No comments: